Úvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Internetové nákupy s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Internetové nákupy s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Matrace dle materiálů

Proč u nás nakoupit?

  • Poctivá česká výroba matrací
  • Certifikované moderní pěny
  • Tradiční přírodní materiály
  • Ruční výroba s využitím nejmodernějších zařízení
  • Kusová výroba - dodání do 7-10 dní
  • Matrace od výrobce za nejvýhodnější ceny
  • Výroba atypů a nestandardních rozměrů
  • AKCE: Doprava zdarma
  • Zdarma anatomický polštář ke každé matraci

RSSRSS

Novinky

Matrace od Ježíška nutno objednat do 12. 12.

11. prosinec 2017
Objednávky přijaté do 12.12. expedujeme do Vánoc. Objednávky přijaté od 13.12. budou expedovány až v lednu.

Nejžhavější novinka v naší nabídce. Latexová matrace HORSE DREAM GOLD

18. březen 2017
Latexová matrace HORSE DREAM GOLD patří mezi nejexkluzivnější z naší nabídky. Máme ji pro vás v akci za výhodnou cenu a s dopravou zdarma!

Získejte matraci Regina se slevou 40 %

9. únor 2017
Využijte naší skvělé nabídky na matrace Regina. Tuto novinku vám nabízíme se 40% slevou. A navíc vám ji dopravíme  až domů zcela zdarma.

Archiv novinek

Kontaktujte nás

Moderni-Matrace.cz
Veveří 37
602 00  Brno

Tel.: +420 722 664 199
info@moderni-matrace.cz