Úvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Internetové nákupy s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Internetové nákupy s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Matrace dle materiálů

Proč u nás nakoupit?

  • Poctivá česká výroba matrací
  • Certifikované moderní pěny
  • Tradiční přírodní materiály
  • Ruční výroba s využitím nejmodernějších zařízení
  • Kusová výroba - dodání do 7-10 dní
  • Matrace od výrobce za nejvýhodnější ceny
  • Výroba atypů a nestandardních rozměrů
  • AKCE: Doprava zdarma
  • Zdarma anatomický polštář ke každé matraci

RSSRSS

Novinky

Nejžhavější novinka v naší nabídce. Latexová matrace HORSE DREAM GOLD

18. březen 2017
Latexová matrace HORSE DREAM GOLD patří mezi nejexkluzivnější z naší nabídky. Máme ji pro vás v akci za výhodnou cenu a s dopravou zdarma!

Získejte matraci Regina se slevou 40 %

9. únor 2017
Využijte naší skvělé nabídky na matrace Regina. Tuto novinku vám nabízíme se 40% slevou. A navíc vám ji dopravíme  až domů zcela zdarma.

Vylepšili jsme přepravu. Matrace k vám posíláme v chytřejším balení

19. srpen 2016
Vylepšili jsme způsob přepravy, aby byl pro vás nákup matrací v našem eshopu ještě příjemnější.

Archiv novinek

Kontaktujte nás

Moderni-Matrace.cz
Veveří 37
602 00  Brno

Tel.: +420 722 664 199
info@moderni-matrace.cz